Конкурс піаністів ім. Горовиця перенесли на наступний рік. Коштів забракло. А владі хоч би гикнулося з цього приводу. Мовчать, як заціпило. Президент навіть не скористався нагодою уряд у цьому звинуватити, як це він взяв останнім часом собі за моду... Що б не сталося - а він тільки вмиває рук... які нічого не крали. Змиває "майно, яке до них налипло" - за чиїмсь дотепним висловом?
Ну, жарти жартами, але реакції від Президента не було ніякої. Це така неважлива подія?

Я розумію, "винні" справді міністерство культури (себто, начебто - уряд) і міське управління культури і мистецтв - які є організаторами Конкурсу... Але навіть якби Президент справді ніяк не міг вплинути на ситуацію, мав би хоч прокоментувати.

От конкурс Євробачення його увага не оминула. Він настільки зворушився, що навіть "удостоїв" Кіркорова звання "народний артист України". (Докотилися.)
А конкурс імені Горовиця емоцій у нього чомусь не викликав.
В принципі, навряд чи можна сподіватися на інтерес до культури від людини, яка на офіційних зустрічах послуговується терміном (перепрошую) "жопа".

Чи може, Віктор Андрійович так вчадів од "вонючого газу", що вже не здатен притомно реагувати?

...Можливо, якби він дивився не Євробачення, а ходив на концерти в рамках конкурсу піаністів, то не було б у нас цього безкультур'я, яким так щедро (і Щиро!тм) пан Президент нас частує .

... і я собі думаю: кого ж справді з двох хамів вартувало обрати у 2004 році?...

0 коментарі:

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка